Grillowane przegrzebki z salsą miodowo-awokado
Przepis grillowane przegrzebki z miodowo-awokado Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $2.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka przegrzebków morskich, melona miodowego, skórki z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane piersi z kurczaka z salsą miodową, Grillowane krewetki Chili z salsą brzoskwiniową, oraz Przegrzebki Z Salsą Z Awokado.
Instrukcje
Rozpal grilla. W dużej misce połącz skórkę z limonki i sok z 1 łyżką oliwy z oliwek. Za pomocą gumowej szpatułki delikatnie złóż pokrojony w kostkę melon i awokado. Doprawić salsę solą i czarnym pieprzem.
Skropić przegrzebki oliwą z oliwek i doprawić solą i czarnym pieprzem. Grillować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż ładnie zwęglone i tylko gotowane przez, 3 do 4 minut na stronę.
Przenieść przegrzebki na talerze, łyżka salsy obok i służyć.