Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych przegrzebków z meksykańską sałatką kukurydzianą. Ten przepis służy 4. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 15g białka, oraz 40 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz pod ręką ostry sos, majonez, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą, Grillowane Przegrzebki Z Meksykańską Sałatką Kukurydzianą, oraz Grillowane przegrzebki morskie z sałatką kukurydzianą.
Instrukcje
Rozpal grilla. W dużej misce, wrzucić czosnek i cebulę z sokiem z limonki i odstawić na 10 protokół.
Posmaruj kukurydzę olejem i grilluj na umiarkowanym ogniu, aż zwęglone i po prostu miękkie, około 10 minut.
Przenieść na powierzchnię roboczą i odciąć ziarna z kolb.
Ubić majonez i chile proszek do czosnku, cebuli i soku z limonki.
Dodać ser i kukurydzę do miski i wrzucić. Doprawić solą, pieprzem i ostrym sosem.
Posmarować przegrzebki olejem roślinnym i doprawić solą i pieprzem. Grill na dużym ogniu, aż ładnie rumiane i ledwo gotowane przez, o 3 protokół na stronę. Łyżka sałatka kukurydziana na 4 talerze i top z przegrzebków.