Grillowane przegrzebki morskie na chipsach Tortilla z puree z awokado i Pesto Jalapeno

Grillowane przegrzebki morskie na chipsach Tortilla z puree z awokado i Pesto Jalapeno
Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 20 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 1G białka, oraz 24g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, hass awokado, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Grillowane przegrzebki morskie na chipsach Tortilla z puree z awokado i Pesto Jalapeno 2, Zapiekane Przegrzebki Z Boczkiem, Pomidorami I Przecierem Z Awokado, oraz Jalapeño Honey Hummus with Spiced Olive Oil Tortilla Chips.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Posmaruj przegrzebki po obu stronach olejem i dopraw solą i pieprzem. Grill przegrzebki, aż złoty kolor i lekko zwęglone i tylko gotowane przez, 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Rozłóż około łyżki puree z awokado na każdym chipsie. Top puree z przegrzebka i góry każdy przegrzebek z dollop Jalapeno pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Dekoruj liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
5
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces aż do połączenia, ale nadal grube. Puree do gładkiej, w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Połącz kolendrę, jalapeno, czosnek, orzeszki piniowe, sól i pieprz w maszynce i proces, aż grubo posiekane. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj olej i przetwarzaj, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Zeskrobać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia33
Magazyn