Grillowane przegrzebki morskie na chipsach Tortilla z puree z awokado i Pesto Jalapeno

Grillowane przegrzebki morskie na chipsach Tortilla z puree z awokado i Pesto Jalapeno
Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 20 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 1G białka, oraz 24g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, hass awokado, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Grillowane przegrzebki morskie na chipsach Tortilla z puree z awokado i Pesto Jalapeno 2, Zapiekane Przegrzebki Z Boczkiem, Pomidorami I Przecierem Z Awokado, oraz Jalapeño Honey Hummus with Spiced Olive Oil Tortilla Chips.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Posmaruj przegrzebki po obu stronach olejem i dopraw solą i pieprzem. Grill przegrzebki, aż złoty kolor i lekko zwęglone i tylko gotowane przez, 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Rozłóż około łyżki puree z awokado na każdym chipsie. Top puree z przegrzebka i góry każdy przegrzebek z dollop Jalapeno pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Dekoruj liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
5
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces aż do połączenia, ale nadal grube. Puree do gładkiej, w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Połącz kolendrę, jalapeno, czosnek, orzeszki piniowe, sól i pieprz w maszynce i proces, aż grubo posiekane. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj olej i przetwarzaj, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Zeskrobać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia33
Magazyn