Grillowane przegrzebki morskie na chipsach Tortilla z puree z awokado i Pesto Jalapeno 2
Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 40 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka cebuli, orzechów pinii, jalapenos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane przegrzebki morskie na chipsach Tortilla z puree z awokado i Pesto Jalapeno, Zapiekane Przegrzebki Z Boczkiem, Pomidorami I Przecierem Z Awokado, oraz Jalapeño Honey Hummus with Spiced Olive Oil Tortilla Chips dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ogrzać agrill do wysokiej.
2
Posmaruj stopki po obu stronach olejem i posypuj solą i pieprzem. Grill przegrzebki, aż złoty kolor i lekko zwęglone i tylko gotowane przez, 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Wyjąć z grilla i pokroić na pół na 2 monety.
4
Rozłóż około łyżki puree z awokado na każdym chipsie. Top puree z przegrzebka, grill-side up, i góry każdego przegrzebka z dollop Pesto Jalapeno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Suszony Pieprz Arbol
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Pieprz Arbolowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Dekoruj liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
6
Połącz kolendrę, cebulę, olej, sok z limonki i awokado w maszynce i proces aż do połączenia, ale nadal masywny. Puree do gładkiej w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Suszony Pieprz Arbol
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Połączyć thecilantro, orzeszki piniowe, jalapeno, czosnek, i somesalt i pieprz w robocie kuchennym i procesu, aż grubo posiekane. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj olej i przetwarzaj, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.