Grillowane Przegrzebki

Grillowane Przegrzebki
Grillowane przegrzebki wymagają mniej więcej 25 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 216 kalorii, 1G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Spróbuj Grillowane Przegrzebki, Grillowane Przegrzebki Morskie I Koper Włoski, oraz Grillowane Rozmarynowe Przegrzebki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Cebulę i czosnek gotować, aż będzie miękki i przezroczysty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Umieść przegrzebki w dużej misce i wrzuć mieszaninę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Odstawić na około 2 minuty.
6
Przegrzebki wątku na szaszłyki, lub użyć kosz grill drutu. Gotować na rozgrzanym grillu przez około 4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Powrót mieszaniny masła do rondla i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiej, i utrzymać ciepło podczas gotować przegrzebki. Wrzucić z grillowanymi przegrzebkami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn