Grillowane połówki brzoskwini ze słoną glazurą imbirową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj grillowane połówki brzoskwini ze pikantną glazurą imbirową. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 83 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka brązowego cukru, imbiru, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szynka na patelni z glazurą imbirowo-brzoskwiniową, Owocowe Połówki Brzoskwini, oraz Pieczeń Wieprzowa Ziołowa Z Glazurą Brzoskwiniową Imbirową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć X na dnie brzoskwiń, ostrożnie przecinając tylko przez skórę. Napełnij duży holenderski piekarnik wodą; doprowadzić do wrzenia. Zanurz brzoskwinie na 20 sekund; Usuń łyżką szczelinową i zanurz w lodowatej wodzie. Skórki z brzoskwiń zdjąć nożem do parkowania (skóra będzie bardzo luźna).
Brzoskwinie pokroić na pół; usunąć pestki.
Połączyć cukier i 6 ingredi-ents (cukier przez sok pomarańczowy).
Pędzel Wyciąć Boki brzoskwiń z marynatą.
Umieść brzoskwinie, ścięte boki w dół, na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; gotować 10 minut lub do miękkości, obracając i fastrygując raz marynatą.