Grillowane Portobello

Grillowane Portobello
Grillowane Portobello to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka liści bazylii, oliwy z oliwek, boczku kanadyjskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ, Grillowane Pitas Portobello, oraz Grillowane Kanapki Portobello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill lub patelnię grillową i spryskaj sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Łyżką delikatnie zeskrobać ciemne wnętrze czapek grzybów, uważając, aby nie złamać czapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Obie strony pokryw grzybowych posmarować olejem i posypać solą. Grillować grzyby na średnim ogniu przez około 7 minut na stronę, aż będą miękkie i ich soki zaczną uwalniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Przenieść na talerz, z góry na dół.
6
Na tej samej patelni grillowej lub grillowej, gotuj boczek Kanadyjski na średnim ogniu przez 30 sekund z każdej strony, aż będą ciepłe i utworzą się ślady grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek KanadyjskiBoczek Kanadyjski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Do każdej z nasadek grzybowych ułożyć 1 kawałek boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
8
Białka z 4 jaj oddzielić do średniej wielkości miski, a żółtka wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodaj pozostałe 4 całe jajka do miski z białkami, dodaj wodę i ubijaj, aż się połączą. Gotować jajka w średniej wielkości patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, aż jaja są zrobione, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Łyżka 1/4 jajecznicy na wierzchu kanadyjskiego boczku w każdej czapce grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Boczek KanadyjskiBoczek Kanadyjski
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Skropić 1 łyżeczkę pesto na każdym z nich i przykryć kilkoma wstążkami bazylii i 1 łyżeczką parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn