Grillowane Portobello
Grillowane Portobello to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka liści bazylii, oliwy z oliwek, boczku kanadyjskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ, Grillowane Pitas Portobello, oraz Grillowane Kanapki Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill lub patelnię grillową i spryskaj sprayem do gotowania.
Łyżką delikatnie zeskrobać ciemne wnętrze czapek grzybów, uważając, aby nie złamać czapki.
Obie strony pokryw grzybowych posmarować olejem i posypać solą. Grillować grzyby na średnim ogniu przez około 7 minut na stronę, aż będą miękkie i ich soki zaczną uwalniać.
Przenieść na talerz, z góry na dół.
Na tej samej patelni grillowej lub grillowej, gotuj boczek Kanadyjski na średnim ogniu przez 30 sekund z każdej strony, aż będą ciepłe i utworzą się ślady grilla.
Do każdej z nasadek grzybowych ułożyć 1 kawałek boczku.
Białka z 4 jaj oddzielić do średniej wielkości miski, a żółtka wyrzucić.
Dodaj pozostałe 4 całe jajka do miski z białkami, dodaj wodę i ubijaj, aż się połączą. Gotować jajka w średniej wielkości patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, aż jaja są zrobione, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Łyżka 1/4 jajecznicy na wierzchu kanadyjskiego boczku w każdej czapce grzybowej.
Skropić 1 łyżeczkę pesto na każdym z nich i przykryć kilkoma wstążkami bazylii i 1 łyżeczką parmezanu.