Grillowane Piwne Hamburgery
Przepis grillowane podwórkowe hamburgery piwne jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz bezalkoholowe piwo, marynowane deski, keczup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane Piwne Hamburgery, Obfite Backyard Burgers, oraz Southwestern Backyard Burgers.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem bułki, ketchup i ogórki. Kształt mieszaniny na 6 pasztecików, około 3/4 cala grubości.
Umieść paszteciki na stojaku grillowym na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj 10 do 15 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 71°.
Dodać bułki, ściąć boki w dół, Przez ostatnie 4 minuty grillowania lub do tosty.
Najlepsze hamburgery z keczupem i marynowanymi deskami; podawać na bułkach.