Grillowane pikantne krewetki czosnkowe, pieprz i ananas Kabobs
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowane pikantne krewetki czosnek, pieprz i ananas Kabobs spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 2,32 zł za porcję. Jeśli masz kawałki ananasa w soku, zarezerwowany sok ananasowy z ananasa, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne Habanero Grillowane Krewetki Ananasowe, Grillowane krewetki czosnkowo-pieprzowe, oraz Pikantne krewetki z grillowanym ananasem i kokosowym ryżem Pilaf.
Instrukcje
1
W płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj składniki marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
Dodaj krewetki, ananas, papryka i cebula; mieszać do herbu. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce 15 do 30 minut, obracając raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Ananas
Cebula
Krewetki
3
Grill gazowy lub węglowy. Ostrożnie szczotkuj olej roślinny na stojaku do grilla. Na każdym z 4 (12 - do 14-calowych) metalowe szaszłyki, krewetki wątku, ananas, papryka i cebula naprzemiennie, pozostawiając niewielką przestrzeń między każdym kawałkiem. Marynata rezerwowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Papryka
Ananas
Marynata
Cebula
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Metalowe
Płatki Warzywne
4
Umieść kabobs na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 5 do 7 minut, obracając i szczotkując marynatą raz, aż krewetki będą różowe i warzywa będą miękkie. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.