Grillowane pieczarki z grzybami, ricottą i ziołami
Ten przepis służy 45 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. Jeśli masz pieprz, czosnek, ciasto na pizzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Jagodowa Bazylia Ricotta Flatbreads, Faszerowane pieczarki Portobello z ricottą, Pesto i grillowanym Haloumi, oraz Grillowana Sałatka Caponata z grillowanymi płaskimi chlebami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni, podgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Dodać grzyby i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać szalotka i czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać wino i gotować, aż odparuje, o 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową i lekko naolij blachę do pieczenia bez opraw. Na blasze do pieczenia rozciągnij każdą kulkę ciasta do pizzy na okrągło 12 cali; pędzel z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Ostrożnie przesuń rundy ciasta na grilla i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, przesuwając rundy, aby zapobiec przypaleniu, aż lekko rumiane na dole, o 2 protokół. Odwróć rundy i rozłóż 1/2 szklanki świeżego sera ricotta na każdej z nich. Rozrzucić podsmażone grzyby i zioła na płaskich chlebów i grill do ogrzania przez, O 2 protokół.
Pieczywo przekładamy na powierzchnię roboczą, lekko skropimy oliwą z oliwek i doprawiamy solą i pieprzem.
Pokroić w kliny i podawać od razu.