Grillowane pieczarki Portobello z masłem Estragonowo-Pietruszkowym

Grillowane pieczarki Portobello z masłem Estragonowo-Pietruszkowym
Grillowane grzyby Portobello z masłem estragon-pietruszka może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 267 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści estragonu, sól i pieprz, grzyby portobello, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Grzyby Portobello, Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla, oraz Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W małej misce wymieszać masło z estragonem i pietruszką, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Nakrętki Portobello posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Ustawić grzyby na grillu, skrzela w dół, i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając raz, do miękkości i ładnie zwęglone, o 8 protokół. Masło estragonowo-pietruszkowe zalać skrzelami i gotować przez około 1 minutę dłużej, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Grillowane pieczarki przekładamy na talerze i od razu podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn