Grillowane Pesto marynowany stek z Fondue z serem pleśniowym

Grillowane Pesto marynowany stek z Fondue z serem pleśniowym
Grillowany stek z marynowanego pesto z Fondue z serem pleśniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 4,43 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 785 kalorii, 30g białka, oraz 70 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szarą sól i pieprz, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Worcestershire Grillowany stek z serem pleśniowym ziemniaki, Grillowany stek z pieczarkami, serem pleśniowym i boczkiem, oraz Grillowany Marynowany Stek Ze Spódnicą.

Instrukcje

1
15 drewnianych szaszłyków moczyć w zimnej wodzie przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
2
Podgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Mięso przełożyć na szaszłyki, doprawić solą i pieprzem, obłożyć pesto. Grill do pożądanej doneness. Można również gotować mięso średnio rzadkie, a następnie zakończyć go w piekarniku tuż przed imprezą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Na małej patelni na średnim ogniu, gotować masło, tymianek i czosnek, aż czosnek będzie miękki, o 2 protokół. Uważaj, aby nie pozwolić czosnek brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać śmietanę, podnieść ogień do średniej i doprowadzić krem do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować, aż krem zmniejszy się o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Obniżyć ciepło, aby utrzymać powolne gotowanie na wolnym ogniu.
7
Dodać ser i mieszać, aż ser się stopi i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Dodać pieprz i wlać do garnka do fondue ustawionego na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn