Grillowane paszteciki z podsmażoną cebulą

Grillowane paszteciki z podsmażoną cebulą
Grillowane Patty topi się z Uduszoną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 39g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, sól, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane paszteciki z podsmażoną cebulą, Patty topi się z grillowaną cebulą, oraz Smażona Cebula Patty Topi.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki Patty melt z wyjątkiem chleba i sera. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 3/4 cala grubości. Przechowywać w lodówce podczas gotowania cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
W 8-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę gotować na oleju, często mieszając, do miękkości. Wymieszać z solą i pieprzem; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Umieść paszteciki na stojaku grillowym na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 12 do 15 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 160ºF.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Dodać kromki chleba do boku grilla przez ostatnie 5 minut grillowania, obracając raz, aż lekko tosty. Top paszteciki z serem. Przykryć grillem; gotować około 1 minuty dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Na pieczywo ułożyć paszteciki; na wierzch ułożyć cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn