Grillowane Ostrygi Rockerfeller
Grillowane ostrygi Rockerfeller to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 340 kalorii, 14g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bułkę tartą, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ostrygi Z Grilla, Ostrygi Z Grilla, oraz Ostrygi Z Grilla.
Instrukcje
Masło rozpuścić na patelni. Podsmaż czosnek i suszony estragon przez 2 protokół. Weź połowę masła czosnkowego i dodaj go do bułki tartej w misce do mieszania. Odstawić do ostygnięcia.
Do pozostałego masła czosnkowego na patelni, dodać szalotki i szpinak, i gotować 3 protokół, aż szpinak zwiędnie. Rozpalić patelnię z Pernod. Doprawić solą, pieprzem i ostrym sosem. Pozostawić mieszaninę do gotowania przez kilka minut.
Do bułki tartej dodać oliwę z oliwek, parmezan i natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Za pomocą ręcznika kuchennego mocno przytrzymaj każdą ostrygę. Włóż nóż do ostryg do małego otworu między muszlami, w którym Ostryga jest zawiasowa. Delikatnie podważyć ostrygi. Poluzuj ostrygę ze skorupy, ostrożnie przesuwając nóż pod ostrygą, starając się utrzymać jak najwięcej likieru ostrygowego na miejscu.
Każdą ostrygę wymieszać z 2 łyżeczkami mieszanki szpinaku.
Szpinak posypać przygotowaną bułką tartą.
Przygotuj grill. Ostrygi gotować, od strony skorupy w dół, na bezpośrednim dużym ogniu przez 56 minut. Użyj szczypiec, aby usunąć ostrygi z grilla i podawać natychmiast.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;