Grillowane Ostrygi Rockerfeller

Grillowane Ostrygi Rockerfeller
Grillowane ostrygi Rockerfeller to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 340 kalorii, 14g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bułkę tartą, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ostrygi Z Grilla, Ostrygi Z Grilla, oraz Ostrygi Z Grilla.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić na patelni. Podsmaż czosnek i suszony estragon przez 2 protokół. Weź połowę masła czosnkowego i dodaj go do bułki tartej w misce do mieszania. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon SuszonyEstragon Suszony
MasłoMasło
Bułka TartaBułka Tarta
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PatelniaPatelnia
2
Do pozostałego masła czosnkowego na patelni, dodać szalotki i szpinak, i gotować 3 protokół, aż szpinak zwiędnie. Rozpalić patelnię z Pernod. Doprawić solą, pieprzem i ostrym sosem. Pozostawić mieszaninę do gotowania przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Ostry SosOstry Sos
SzalotkaSzalotka
SzpinakSzpinak
PernodPernod
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Do bułki tartej dodać oliwę z oliwek, parmezan i natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
4
Za pomocą ręcznika kuchennego mocno przytrzymaj każdą ostrygę. Włóż nóż do ostryg do małego otworu między muszlami, w którym Ostryga jest zawiasowa. Delikatnie podważyć ostrygi. Poluzuj ostrygę ze skorupy, ostrożnie przesuwając nóż pod ostrygą, starając się utrzymać jak najwięcej likieru ostrygowego na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
OstrygiOstrygi
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
NóżNóż
5
Każdą ostrygę wymieszać z 2 łyżeczkami mieszanki szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
OstrygiOstrygi
6
Szpinak posypać przygotowaną bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
SzpinakSzpinak
7
Przygotuj grill. Ostrygi gotować, od strony skorupy w dół, na bezpośrednim dużym ogniu przez 56 minut. Użyj szczypiec, aby usunąć ostrygi z grilla i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
SzczypceSzczypce
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Składniki

81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych400 gramów twardego tofu, zmiksuj400 gramów twardego tofu, zmiksuj81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychmrożone wegetariańskie kruszone mięsomrożone wegetariańskie kruszone mięso81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych2 do 3 łyżeczek soli morskiej2 do 3 łyżeczek soli morskiej81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychParmezanParmezan81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPernodPernod81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychszalotkaszalotka81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych1 łyżeczka suszonego oregano, 1/3 pełnej dłoni1 łyżeczka suszonego oregano, 1/3 pełnej dłoni81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychkażda posiekana słodka papryka czerwona, żółta i pomarańczowakażda posiekana słodka papryka czerwona, żółta i pomarańczowa81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychmasło niesolonemasło niesolone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn