Grillowane Nibblersy kukurydziane® z masłem limonkowym
Grillowane Nibblersy kukurydziane® z masłem limonkowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 105 kalorii, 0g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kukurydzę na kolbie, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 6 osób uważa ten przepis za przepyszne i satysfakcjonujące. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowane Nibblersy kukurydziane® z masłem limonkowym, Grillowana kukurydza z masłem limonkowym, oraz Grillowana kukurydza z masłem Cilantro Lime dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Wytnij 12 (10x10 cali) arkuszy folii o dużej wytrzymałości. W rondlu 1-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować, często mieszając, aż cebula będzie miękka. Wymieszać w 1/3 Puchar kolendry i papryki; gotować 3 protokół, stale mieszając. Wymieszaj sok z limonki i sól czosnkową.
Umieść zamrożone ucho kukurydzy na środku każdego arkusza folii.
Mieszankę masła rozpuścić równomiernie na kukurydzy. Fold folii na kukurydzy tak krawędzie spotkać. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie.
Umieść kukurydzę na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 25 do 35 minut, obracając od czasu do czasu, aż do całkowitego ogrzania.
Wytnij Duże X w poprzek każdego opakowania; zwiń folię.
Posypać 1 łyżką kolendry.