Grillowane młode ziemniaki z grzybami Shiitake, szalotką i kozim serem

Grillowane młode ziemniaki z grzybami Shiitake, szalotką i kozim serem
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grillowane młode ziemniaki z grzybami Shiitake, szalotką i kozim serem mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 345 kalorii, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sól, czosnek, dzienniki kozi ser, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sałatka pieczeń wołowa z pieczarkami Shiitake i miękkim kozim serem, Jogurtowe puree ziemniaczane z papryką Chipotle, kozim serem i karmelizowaną szalotką, oraz Dzisiejsza Kolacja: stek z żeberek smażony, szalotka smażona i grzyby Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ziemniaki do dużego garnka, przykryć 2 cale wodą, doprawić solą i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż ziemniaki są tylko widelec przetargu, ale firma, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
3
W międzyczasie zalej dużą patelnię saute olejem rzepakowym i ustaw na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj shiitakes, pasta czosnkowa i szalotki. Doprawić solą, pieprzem i podsmażyć, aż będą złote i miękkie, 7 do 10 minut. Tuż przed gotowymi grzybami wrzucamy tymianek i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Usunąć mieszaninę z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
6
Ogrzać agrill do wysokiej.
7
A teraz pokrój schłodzone ziemniaki na 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8
Skropić je odrobiną oleju rzepakowego i posypać solą i pieprzem. Grill ziemniaki aż oznaczone i gotowane przez, 2to3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Wrzucić schłodzoną mieszankę grzybową z kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
10
Dodać ocet z czerwonego wina, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia oraz sól i pieprz. Każdy kawałek grillowanego plastra ziemniaka ułożyć łyżką mieszanki grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
11
Dekoruj trybulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrybulaTrybula
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia20
Magazyn