Grillowane młode ziemniaki z grzybami Shiitake, szalotką i kozim serem

Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grillowane młode ziemniaki z grzybami Shiitake, szalotką i kozim serem mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 345 kalorii, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sól, czosnek, dzienniki kozi ser, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sałatka pieczeń wołowa z pieczarkami Shiitake i miękkim kozim serem, Jogurtowe puree ziemniaczane z papryką Chipotle, kozim serem i karmelizowaną szalotką, oraz Dzisiejsza Kolacja: stek z żeberek smażony, szalotka smażona i grzyby Shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać ziemniaki do dużego garnka, przykryć 2 cale wodą, doprawić solą i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż ziemniaki są tylko widelec przetargu, ale firma, o 10 protokół.
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
W międzyczasie zalej dużą patelnię saute olejem rzepakowym i ustaw na średnim ogniu.
Dodaj shiitakes, pasta czosnkowa i szalotki. Doprawić solą, pieprzem i podsmażyć, aż będą złote i miękkie, 7 do 10 minut. Tuż przed gotowymi grzybami wrzucamy tymianek i natkę pietruszki.
Usunąć mieszaninę z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Ogrzać agrill do wysokiej.
A teraz pokrój schłodzone ziemniaki na 1/2 cala.
Skropić je odrobiną oleju rzepakowego i posypać solą i pieprzem. Grill ziemniaki aż oznaczone i gotowane przez, 2to3 minut na stronie.
Wrzucić schłodzoną mieszankę grzybową z kozim serem.
Dodać ocet z czerwonego wina, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia oraz sól i pieprz. Każdy kawałek grillowanego plastra ziemniaka ułożyć łyżką mieszanki grzybowej.