Grillowane młode ziemniaki i cukinia z Radicchio, kozim serem i dojrzewającym Sherry Vinaigrette

Grillowane młode ziemniaki i cukinia z Radicchio, kozim serem i dojrzewającym Sherry Vinaigrette mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 772 kalorie, 11g białka, oraz 61 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oleju canolan, oliwa z oliwek, sól i pieprz radicchio, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Rukolą, Gruszką I Kozim Serem Z Sherry Vinaigrette, Favan i żółta fasola z Radicchio, kozim serem i anyżem pomarańczowym Vinaigrette, oraz Pancetta grillowana-okłady Radicchio z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać grill do wysokiej. Ziemniaki pokroić na pół i cukinię w plastry grubości 1/4 cala; obie strony posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grillować ziemniaki i cukinię, aż złoty brąz z obu stron i po prostu gotowane przez, o 3 do 4 minut na stronie.
Posmarować olejem, położyć na grillu i gotować do lekko zwęglonego. Podczas gdy ziemniaki, cukinia i radicchio są grillowania, ubić razem ocet, szalotka, musztarda i miód w średniej misce, aż połączone. Powoli ubijamy oliwę do emulgowania i doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Umieść ziemniaki, cukinię i radicchio w misce i delikatnie wymieszać z 1 szklanką vinaigrette. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Mieszankę ziemniaczaną przełożyć na półmisek i polać kozim serem.
Skropić większą ilością dressingu i posypać posiekanym szczypiorkiem.