Grillowane morele z Burratą, szynką wiejską i rukolą
Grillowane morele z Burratą, szynką wiejską i rukolą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 57 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 57 centów za porcję. Jeśli masz dojrzały ocet balsamiczny, ser burrata, radicchio i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Grillowana Pizza z pesto z rukoli, kukurydzą i szynką (wideo), Grillowana Panzanella z rukolą, Burratą, dynią letnią i oliwkami, oraz Grillowany ananas, chrupiący brzuszek wieprzowy, Burratan i rukola Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
Morele posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill na dużym ogniu, ściąć boki w dół, tylko do lekko zwęglone, 5 minut.
W misce ubić sok z cytryny z 1/4 szklanki oleju i doprawić solą i pieprzem. Delikatnie wrzucić morele, radicchio i rukolę.
Przełożyć na talerz i ułożyć burratę, szynkę i ocet.