Grillowane Mahimahi Z Sosem Z Czerwonej Papryki

Grillowane Mahimahi Z Sosem Z Czerwonej Papryki
Grillowane Mahimahi z sosem z czerwonej papryki to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Ten przepis z recipes.prevention.com ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka soli i pieprzu, ocet winny, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Mahimahi Z Sosem Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia73
Magazyn