Grillowane małże z czerwonym winem i Chorizo to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 751 kalorii, 28g białka, oraz 61 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz małże, oliwę z oliwek, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne małże z Chorizo i winem, Hiszpańskie małże z chorizo i sosem pomidorowo-winnym, oraz Tajny składnik (Chorizo): Chorizo-gotowane na parze małże i małże z białą fasolą.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.