Grillowane letnie warzywa i kukurydza
Grillowane letnie warzywa i kukurydza to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cukinię, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana miecznik na grillowanych letnich warzywach, Letnie Linguine z grillowanymi warzywami, oraz Grillowane Portobellos i letnie warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój 2 bakłażany, 2 cukinię i 1 dużą czerwoną cebulę w plastry 1/2 cala.
Pokroić 2 pomidory na pół i przeciąć 6 kłosów kukurydzy.
Warzywa posmarować oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Umieść wszystko na grillu na średnim ogniu i gotuj, często obracając, przez 10 do 15 minut lub do przetargu widelcowego.
Podawać na gorąco, rezerwując jedną trzecią pokrojonych warzyw i 2 kłosy kukurydzy do innego użycia.