Grillowane kury kornwalijskie z musztardą miodowo-Kolendrową

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowane kury kornwalijskie z musztardą miodowo-Kolendrową mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1006 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka nasion selera, pęknięty pieprz, kury kornwalijskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cornish Game kury z miodowo-musztardowo-czosnkowo-Kolendrową glazurą, Grillowane kury kornwalijskie z polewą morelowo-musztardową, oraz Rock Cornish Game kury z lawendowo-miodową glazurą.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury opłukać zimną wodą; osuszyć.
Usuń skórę; przyciąć nadmiar tłuszczu. Kury podziel na pół wzdłuż.
Połączyć nasiona gorczycy i nasiona selera w małej patelni; gotować na średnim ogniu 1 minutę lub do tosty.
Umieść nasiona w blenderze i przetwarzaj do zmielenia.
Dodać miód i kolejne 7 składników (miód przez czosnek); mieszanka proces aż dobrze wymieszane.
Kury i 1 szklanka mieszanki miodu umieścić w płytkim naczyniu; przykryć i marynować w lodówce 8 godzin, rezerwując pozostałą mieszaninę miodu.
Usunąć kury z naczynia; wyrzucić marynatę.
Umieść kury na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 25 minut lub do momentu, gdy soki będą czyste, często obracając i fastrygując zarezerwowaną mieszaniną miodu.