Grillowane krewetki z miodowo-imbirowym sosem Barbecue

Grillowane krewetki z miodowo-imbirowym sosem Barbecue mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 903 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz miodowo-imbirowy sos barbecue, jumbo, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane krewetki z azjatyckim sosem Barbecue, Jack Daniels Honey Whiskey sos Barbecue do wołowiny, wieprzowiny, kurczaka i krewetek, oraz Krewetki z grilla w stylu Scampi z sosem sojowym, świeżym imbirem i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli to konieczne, pat krewetki suche, a następnie wątku o 6 krewetki (przez górę i ogon, pozostawiając krewetki zwinięte), na każdym szaszłyku, bez pozostawiania miejsca między krewetek.
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym( średnio wysoki dla gazu); patrz procedura grillowania.
W międzyczasie umyj krewetki olejem roślinnym i posyp równomiernie solą.
Lekko olejowy stojak do grilla. Krewetki Grill, objęte tylko w przypadku korzystania z grilla gazowego, przewracając raz, 2 minuty.
Zmiksuj krewetki z sosem z rondla, a następnie obróć.
Brush krewetki z dodatkowym sosem następnie grill aż tylko gotowane przez, 1 do 2 protokół.
Podawać z sosem reserved.
* Pod względem wielkości krewetek, przejdź przez liczbę na funt w porównaniu do terminów opisowych, takich jak jumbo i extra-large. Jeśli licznik nie jest wyświetlany, zapytaj.* Sos można przygotować 3 dni wcześniej i schłodzić po ochłodzeniu. Podgrzać przed kontynuowaniem.* Krewetki można nawleczyć na szaszłyki i schłodzić na tacy, luźno przykrytej folią, 2 godziny przed grillowaniem.