Grillowane krewetki z boczkiem i Jalapeños
Grillowane krewetki z boczkiem i Jalapeños mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 4,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 827 kalorii, 110g białka, oraz 40 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz sól, papryka jalapeño, krewetki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Bacon Ranch Grillowane Jalapenos, Teriyaki Grillowana Salsa ananasowa z kandyzowanymi Jalapenos i boczkiem, oraz Placek Pomidorowy Z Boczkiem I Jalapeños dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć okrągłe drewniane kilofy w wodzie 30 minut.
Krewetki obrać, pozostawiając ogony na; devein, w razie potrzeby. Odstaw krewetki na bok.
Każdy pieprz pokroić wzdłuż na 8 kawałków; usunąć nasiona.
Wrzucić razem krewetki, papryka jalapeo, oliwa z oliwek, sól, i czarny pieprz w dużej misce. Odstawić.
Mikrofalowe plastry bekonu na 30 sekund.
Zawiń 1 plasterek boczku pół wokół 1 krewetki i 1 kawałek papryki jalapeo. Zabezpieczyć drewnianym kilofem. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami boczku, krewetkami i kawałkami pieprzu jalapeo.
Grill, bez pokrywy grilla, na średnim ogniu (350 do 40
przez 4 do 6 minut lub aż krewetki skręcić różowy, obracając raz.