Grillowane Krewetki Tostadas

Przepis Grillowane krewetki Tostadas jest gotowy w około 52 minuty i zdecydowanie jest doskonałym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 600 kalorii, 42g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, ząbki czosnku, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 5874 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowane Krewetki Tostadas, Grillowane krewetki Tostadas z limonką, oraz Grillowane Krewetki Tostadas {The Ultimate Panini Press Cookbook Giveaway} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Awokado Salsa Fresca: wrzucić awokado, pomidory, cebula, pieprz jalapeno, kolendra, sok z limonki, i sól razem w średniej misce. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce przez 30 minut, aby umożliwić smaki połączyć.Krewetki: w średniej misce, wymieszać olej roślinny, sok z limonki, chili w proszku, kminek i sól.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i wymieszać w oleju, aż będzie pachnący i dopiero zaczyna brązowieć, o 1 minutę.
Podgrzać prasę panini do średnio-wysokiej temperatury.Lekko posmaruj tortillę olejem roślinnym i przenieś do grilla.
Tortillę posypać odrobiną soli i zamknąć pokrywkę. Grilluj tortillę, aż będzie chrupiąca, ze złotymi znakami grilla, 1 do 2 minut. Powtórz z resztą tortilli. Trzymaj grill podgrzewany.
Krewetki wyjąć z marynaty (odrzucając pozostałą marynatę) i umieścić połowę z nich na grillu. Zamknij pokrywkę i grillować krewetki, aż będą gotowane przez i nieprzezroczyste, 1 do 2 protokół. Powtórz z pozostałymi krewetkami.
Rozłóż jedną czwartą Puree z czarnej fasoli na każdej grillowanej tortilli (jeśli wystygły zbyt mocno, aby można je było smarować, włóż je z powrotem do pieca na małym ogniu na kilka minut i wymieszaj z wodą 1 łyżeczkę na raz). Top je z queso fresco, grillowane krewetki i awokado Salsa Fresca i służyć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.