Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkim brzoskwiniowym sosem Barbecue

Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkim brzoskwiniowym sosem Barbecue
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych gigantycznych kotletów wieprzowych ze słodkim brzoskwiniowym sosem Barbecue. Jedna porcja zawiera 802 kalorie, 78g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.4 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, pomidory, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Grilla Z Brzoskwiniami, Kotlety wieprzowe z brzoskwiniowym sosem Barbecue, oraz Kotlety wieprzowe z brązowym cukrem w brzoskwiniowym sosie Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zbuduj wielopoziomowy ogień w grillu: pozostaw 1/4 DNA wolnego od węgli, wsadź węgle w pozostałe 3/4 grilla, aby były 3 razy wyższe z jednej strony niż z drugiej. Gdy wszystkie węgle są zapalone, a temperatura obniżyła się do średniej (trzymaj rękę około 5 cali nad siatką grilla, nad obszarem, w którym węgle są najgłębsze, przez 4 do 5 sekund), grill jest gotowy do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1
Połącz składniki na przyprawę rub w małej misce i dobrze wymieszać. Kotlety schabowe natrzeć obficie z obu stron mieszaniną i odstawić podczas robienia sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zrobić sos: na dużej patelni na średnim ogniu, rozgrzać olej do gorąca, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 11 do 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać brzoskwinie, imbir i pomidory i gotować, mieszając często przez 2 minuty. Wymieszać ocet, sok pomarańczowy, cukier, ziele angielskie, sól i pieprz, do smaku. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest zmniejszona o około 1/2 i lekko zagęszczony, o 20 protokół. Posmakuj i dostosuj do przypraw, a następnie przenieś sos do blendera lub robota kuchennego i puree, aż będzie gładki (uważaj na gorące płyny). Rezerwa 1/4 szklanki sosu do fastrygowania kotlety, a następnie wlać pozostały sos do małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść kotlety na grillu nad węglami i gotuj, obracając raz, aż do pożądanej doneness; 8 do 10 minut na stronę dla średnich. W ciągu ostatnich 30 sekund gotowania z każdej strony obficie podlewać kotlety sosem. Sprawdź doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Kotlety podawać na gorąco z dodatkowym sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
7
Uwaga kucharza: przyprawa rub i sos barbecue zawiera cukier, który może spalić się podczas gotowania na grillu. Jeśli kotlety zaczną się palić na zewnątrz, przenieś je do chłodniejszej części grilla i przykryj metalową patelnią lub jednorazową folią, aby zakończyć gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn