Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkim brzoskwiniowym sosem Barbecue

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych gigantycznych kotletów wieprzowych ze słodkim brzoskwiniowym sosem Barbecue. Jedna porcja zawiera 802 kalorie, 78g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.4 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, pomidory, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Grilla Z Brzoskwiniami, Kotlety wieprzowe z brzoskwiniowym sosem Barbecue, oraz Kotlety wieprzowe z brązowym cukrem w brzoskwiniowym sosie Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zbuduj wielopoziomowy ogień w grillu: pozostaw 1/4 DNA wolnego od węgli, wsadź węgle w pozostałe 3/4 grilla, aby były 3 razy wyższe z jednej strony niż z drugiej. Gdy wszystkie węgle są zapalone, a temperatura obniżyła się do średniej (trzymaj rękę około 5 cali nad siatką grilla, nad obszarem, w którym węgle są najgłębsze, przez 4 do 5 sekund), grill jest gotowy do gotowania.
Połącz składniki na przyprawę rub w małej misce i dobrze wymieszać. Kotlety schabowe natrzeć obficie z obu stron mieszaniną i odstawić podczas robienia sosu.
Zrobić sos: na dużej patelni na średnim ogniu, rozgrzać olej do gorąca, ale nie palenie.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 11 do 13 protokół.
Dodać brzoskwinie, imbir i pomidory i gotować, mieszając często przez 2 minuty. Wymieszać ocet, sok pomarańczowy, cukier, ziele angielskie, sól i pieprz, do smaku. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest zmniejszona o około 1/2 i lekko zagęszczony, o 20 protokół. Posmakuj i dostosuj do przypraw, a następnie przenieś sos do blendera lub robota kuchennego i puree, aż będzie gładki (uważaj na gorące płyny). Rezerwa 1/4 szklanki sosu do fastrygowania kotlety, a następnie wlać pozostały sos do małej misce.
Umieść kotlety na grillu nad węglami i gotuj, obracając raz, aż do pożądanej doneness; 8 do 10 minut na stronę dla średnich. W ciągu ostatnich 30 sekund gotowania z każdej strony obficie podlewać kotlety sosem. Sprawdź doneness.
Kotlety podawać na gorąco z dodatkowym sosem barbecue.
Uwaga kucharza: przyprawa rub i sos barbecue zawiera cukier, który może spalić się podczas gotowania na grillu. Jeśli kotlety zaczną się palić na zewnątrz, przenieś je do chłodniejszej części grilla i przykryj metalową patelnią lub jednorazową folią, aby zakończyć gotowanie.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.