Grillowane kotlety wieprzowe z masłem ziołowym

Grillowane kotlety wieprzowe z masłem ziołowym
Grillowane kotlety wieprzowe z masłem ziołowym to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 49g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, szczypiorek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Z Masłem Ziołowo-Musztardowym, Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Ziołami Cytrynowymi, oraz Kotlety Wieprzowe Marynowane Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce rozetrzyj widelcem masło, szczypiorek, pietruszkę i musztardę, aż będą gładkie. Przykryć folią i odstawić w chłodnej temperaturze pokojowej podczas gotowania kotletów wieprzowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
Karmelki I Tootsie Roll MidgeesKarmelki I Tootsie Roll Midgees
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Rozgrzej grill gazowy na wysokim, przykrytym, przez 10 minut,a następnie obniż ciepło do średniego. Kotlety schabowe osuszyć papierowymi ręcznikami i obficie posypać solą i pieprzem. Grill, obracając raz, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka mięsistej części kotleta (nie dotykać kości) rejestruje 63°, 12 do 14 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
3
Kotlety przełożyć na talerz i ułożyć na wierzchu po 1 łyżce. masło ziołowe. Luźno namiot z folią, aby utrzymać ciepło, odstawić 5 minut, a następnie podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn