Grillowane kotlety wieprzowe z masłem ziołowym
Grillowane kotlety wieprzowe z masłem ziołowym to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 49g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, szczypiorek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Z Masłem Ziołowo-Musztardowym, Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Ziołami Cytrynowymi, oraz Kotlety Wieprzowe Marynowane Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce rozetrzyj widelcem masło, szczypiorek, pietruszkę i musztardę, aż będą gładkie. Przykryć folią i odstawić w chłodnej temperaturze pokojowej podczas gotowania kotletów wieprzowych.
Rozgrzej grill gazowy na wysokim, przykrytym, przez 10 minut,a następnie obniż ciepło do średniego. Kotlety schabowe osuszyć papierowymi ręcznikami i obficie posypać solą i pieprzem. Grill, obracając raz, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka mięsistej części kotleta (nie dotykać kości) rejestruje 63°, 12 do 14 minut w sumie.
Kotlety przełożyć na talerz i ułożyć na wierzchu po 1 łyżce. masło ziołowe. Luźno namiot z folią, aby utrzymać ciepło, odstawić 5 minut, a następnie podawać na gorąco.