Grillowane kotlety wieprzowe z chutneyem rabarbarowym

Grillowane kotlety wieprzowe z chutney rabarbar może być tylko głównym daniem szukasz. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 504 kalorie, 38g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pełnoziarnistą musztardę dijon, cukier, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe z chutneyem rabarbarowym, Kotlety wieprzowe z rabarbarem Chutney, oraz Kotlety Wieprzowe Z Pikantnym Rabarbarem Chutney Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować chutney, połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać rabarbar i kolejne 4 składniki (rabarbar przez zmielony czerwony pieprz); zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż rabarbar jest miękki. Łyżkę do miski; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny. Wyrzuć laskę cynamonu.
Aby przygotować wieprzowinę, połączyć galaretkę i musztardę w małej misce; odstawić.
Połączyć 1/2 łyżeczki soli, czarny pieprz, i kminek; rub równomiernie wieprzowiny.
Umieść wieprzowinę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, fastrygując od czasu do czasu mieszaniną galaretki.
Podawać wieprzowinę z chutney; posypać zieloną cebulą, w razie potrzeby.