Grillowane kotlety wieprzowe z brzoskwiniami i fasolką szparagową
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz musztardę dijon, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone kotlety wieprzowe z brzoskwiniami i zieloną fasolką, Soczyste pieczone kotlety wieprzowe z brzoskwiniami i zieloną fasolką, oraz Grillowane kotlety wieprzowe i brzoskwinie.
Instrukcje
1
Połączyć 1/2 szklanki oliwy z oliwek i vegetableoil w miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
2
Połączyć 2 tablespoonsmarjoram, musztarda Dijon, czosnek, i octu w średniej misce. Powoli ubijać mieszankę olejowąinto mieszankę ziołową, aż do uzyskania kremowej konsystencji. Doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda Dijon
Czosnek
Pieprz
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Przenieść około 1/4 cupdressing do małej miseczki; przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Kotlety schabowe przyprawiamy 4 łyżeczkami soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
Sól
5
Przenieść do zamykanej plastikowej torby; nalewanie opatrunku, równomierne rozprowadzanie. Uszczelnij worek; chill przez co najmniej 4 godziny i do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
6
Gotuj fasolę w dużym garnku z gotowaniemsolona woda, mieszając od czasu do czasu, docrisp-tender, 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Odcedzić; przenieść do dużej miski z lodowatą wodą do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Drainbeans; pat suche.
9
Przełożyć fasolę, pozostającą1 łyżką majeranku i szalotkę do średniej wielkości cebuli; wymieszać z wystarczającą ilością zastrzeżonego dressingto płaszcz i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Majeranek
Szalotka
Fasola
10
Zbuduj średni ogień w grillu węglowym lub podgrzej grill gazowy do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
11
Removepork kotlety z torby, skrobanie off excessdressing. Kotlety grillowe, okazjonalnie obracając ze wszystkich stron, aż się zarumienią i ugotują, w sumie około 20 minut. (Być pewnym, że gotować grube kotlety na brzegach, zbyt i topić cienkie paski białego tłuszczu; będą gotować bardziej równomiernie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
12
Umieścić brzoskwinie w średniej misce, skropić oliwą z oliwek i posypać solą.Wrzuć do płaszcza. Grilluj brzoskwinie, pokrój stronę w dół, aż zaczną mięknąć i char, 4-6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Brzoskwinia
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
13
Przełożyć wieprzowinę i brzoskwinie na deskę do krojenia; odstawić wieprzowinę na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Wieprzowina
14
Pokroić brzoskwinie. Wyrzeźbić kości z pracy i cienko pokroić mięso.