Grillowane kotlety wieprzowe z bazylią i czosnkiem

Grillowane kotlety wieprzowe z bazylią i czosnkiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $2.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka bazylii, kotlety schabowe, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe z dodatkiem Bazyliowo-czosnkowym, Kotlety Wieprzowe Z Bazylią I Czosnkiem, oraz Kotlety wieprzowe po włosku z bazylią i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Połączyć pierwsze 4 składniki; posypać kotletami schabowymi.
Wieprzowina Grill, pokryte pokrywą grill, ponad 350 do 400 (średnio-wysoki) ciepła 5 do 7 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.