Grillowane kotlety jagnięce z tureckim sosem winogronowym

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowane kotlety jagnięce z tureckim sosem winogronowym mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 5,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 661 kalorii, 85g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Jeśli masz frenched kotlety jagnięce, sól koszerna, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać winogrona można śledzić to danie główne z Białe winogrona i szampańska Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Spróbuj Kotlety jagnięce z przyprawami z sosem Winogronowo-migdałowym i Harves, Grillowane kotlety jagnięce z sosem winnym, oraz Grillowane kotlety jagnięce z sosem z czerwonego wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550).
Jagnięcinę posypać tymiankiem, 1/2 łyżeczki. sól i pieprz. Natrzeć olejem i odstawić.
Pulse poblano, pomidory, czosnek, pozostałe 1/2 łyżeczki. sól i połowę winogron w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę do średniego rondla. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż się zagotuje.
Dodać pozostałe winogrona; gotować 2 protokół.
Kotlety grillowe, obracając się raz, łącznie 5 minut dla średnio rzadkich.
Podawać na parze ryż z bakłażanem i sosem. Wszelkie resztki sosu utrzymuje, schłodzone, do 2 dni.