Grillowane Kebaby Warzywne
Grillowane kebaby warzywne to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz bazylia, ząbki czosnku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane kebaby wołowe i warzywne, Grillowane kebaby wołowe i warzywne, oraz Grillowane kebaby z krewetkami i warzywami.
Instrukcje
W małej miseczce wymieszać ocet balsamiczny i kolejne 3 składniki. Powoli ubić olej do marynaty, aż do wymieszania.
Połączyć bakłażan i kolejne 3 składniki w dużej misce.
Zalać marynatą na warzywa, podrzucając do płaszcza.
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę.
Zabezpieczyć kawałki warzyw na 12 do 15 szaszłyki, naprzemiennie bakłażan, cukinia, papryka i grzyby.
Grill na średnim ogniu około 5 minut na stronie lub aż bakłażan staje się miękki i lekko rumiane. Ułożyć na półmisku i równomiernie posypać bazylią i pieprzem.