Grillowane karczochy z boczkiem i dipem rozmarynowym
Grillowane karczochy z boczkiem i rozmarynem Dip może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 202 kalorie, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, wodę, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pizza z grilla z boczkiem kanadyjskim i karczochami, Pizza Z Grilla Z Boczkiem I Rozmarynem, oraz Grillowany kurczak z rozmarynem i boczkiem.
Instrukcje
W przypadku karczochów: przyciąć karczochy przez usunięcie zewnętrznych 2 warstw liści i cięcia 1/2 cala od góry. W dużym holenderskim piecu, połączyć wodę i cytryny. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj 3 karczochy i gotuj przez 7 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej usunąć karczochy i osuszyć. Powtórz z pozostałymi 3 karczochami. Ostudzić karczochy i przeciąć na pół wzdłuż. Zeskrobać i wyrzucić rozmyte Dławiki z każdej połowy karczocha. Połówki karczocha odstawić na bok.
Do dip: w małej patelni, gotować boczek, aż chrupiące, zastrzegając 1 łyżka kapie z boczku. Pokrusz bekon.
W średniej misce, połączyć pokruszony boczek, boczek kapie, majonez, śmietana, i rozmaryn. Spokojnie.
Aby służyć: Spray stojak grill z nonstick, niepalny spray do gotowania. Rozgrzej grill na średnim ogniu. Ułóż karczochy, ścięte w dół, na stojaku do grillowania. Grill do miękkości, około 5 minut z każdej strony.
Podawać z dipem i udekorować gałązką rozmarynu.