Grillowane kapustne Daniela Pattersona z mniszkiem-Zielonym winegretem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Daniel Patterson grillowane Brassica z mniszka-Zielony Vinaigrette spróbować. Ten wegański przepis służy 2 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 13g białka, oraz 37 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu szampańskiego, zieleni mniszka lekarskiego, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Zupa z pieczonych bakłażanów Daniela Pattersona, Sałatka z mniszka lekarskiego z ciepłym orzechowym winegretem, oraz Jack Daniel ' s Grillowany stek.
Instrukcje
1
W małej misce, wymieszać zieleninę mniszka lekarskiego, szalotka, ocet szampański, sok z 1 cytryny, Kapar, oliwa z oliwek, szczypta soli i szczypta płatków czerwonej papryki. Dostosuj do przypraw i konsystencji (powinno wyglądać jak grube pesto).
Składniki, których będziesz potrzebować
(1 Uncja Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek)
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ziele Mniszka Lekarskiego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Rozgrzej grill lub żeliwną patelnię na średnim ogniu, dodaj odrobinę oliwy z oliwek, a następnie dodaj wszystkie kapustne ze szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Rozłóż warzywa i nie przesuwaj ich, dopóki nie zaczną kolorować, co najmniej 1 minutę. Pozostawić do brązowienia ze wszystkich stron, kilka minut więcej, aż do dokładnie gotowane (nóż powinien przejść przez nich łatwo), 7 do 8 minut w sumie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
W małej misce, wymieszać bulgur wraz z niektórych dressing mniszka lekarskiego. Łyżka bulgur na talerze i top z więcej opatrunku. Drugą cytrynę wycisnąć na całej rozgrzanej Kapustce, a następnie na wierzch bulguru wyłożyć warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Bulgur
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji