Grillowane kanapki z tofu, bekonem i awokado

Grillowane Tofu, boczek, i awokado kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1504 kalorii, 52g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na $7.05 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki kolendry, sos sojowy, sos chili Sriracha i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Grillowanym Tofu, Grillowane Herbed Tofu z kremem z awokado, oraz Kanapki z sałatką jajeczną z awokado z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij 4 wzdłuż plastry z bloku tofu, każdy o 1/2 cala. gruby.
Przeniesienie na 9-in. kwadratowa patelnia do pieczenia.
Zetrzyj imbir Mikropłytką, a następnie naciśnij ciała stałe przez sito o drobnych oczkach do miski, aby uzyskać sok. Środek 2 łyżeczki. sok imbirowy do innej miski.
Ubij cukier, pieprz, oba rodzaje sosu sojowego, olej sezamowy i 1 łyżkę. olej rzepakowy, a następnie zalać tofu. Włącz tofu płaszcz i odstawić, odkryte, 1 do 2 godzin, obracając w połowie.
Posmaruj żeliwną patelnię grillową lekko większą ilością oleju rzepakowego i podgrzewaj na średnim ogniu, aż patelnia będzie wystarczająco gorąca, aby odparować kroplę wody. Sear tofu, 2 kawałki na raz (zastrzegając marynaty), aż pojawią się znaki grill i tofu uwalnia z patelni łatwo, 3 minuty na stronę.
Toast bułki lub chleb, pokroić boki w górę, w piekarniku 300, aż chrupiące, o 15 protokół. Tymczasem, wrzucić cukinię w pozostałej marynacie tofu i grill do miękkości i rumiane, o 4 protokół na stronie. Zachowaj pozostałą marynatę.
Rozłóż około 1 łyżeczki. majonez na każdej połowie rolki, następnie skropić około 1/2 łyżeczki. marynaty reserved i 1/2 łyżeczki. Sriracha na każdym.
Posypać połowę kolendry na dolnych połówkach rolki.
Dodaj tofu, boczek, cukinia i awokado. Wierzch z pozostałą kolendrą i szczytami rolek.