Grillowane kanapki wieprzowe z marynowaną czerwoną cebulą

Grillowane kanapki wieprzowe z marynowaną czerwoną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 569 kalorii, 39g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś polędwiczki wieprzowe, bułki cebulowe, grubą sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć białego destylowanego octu, można śledzić to danie główne z Mini Strawberry Pavlovas jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Wieprzowe Z Grilla, Kanapki Wieprzowe Z Grilla, oraz Kanapki Wieprzowe Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pokrojoną cebulę w średniej misce.
Odstawić 10 minut; dobrze spuścić, a następnie wrócić do miski.
Dodaj sok, ocet i sól i wymieszaj, aby zmiksować. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Czosnek posiekać z solą do wklejenia; zeskrobać do małej miseczki.
Dodaj sos barbecue, sok pomarańczowy i sok z limonki do miski. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić winegret do smaku pieprzem. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Wymieszać pieprz, wędzoną paprykę i sól w małej misce.
Posypać przyprawy wymieszać równomiernie na obu polędwiczek.
Odstawić na co najmniej 30 minut i do 2 godzin.
Stojak do grilla natryskowego z nieprzywierającym sprayem. Przygotować grilla (wysokie ciepło). Polędwiczki grill odkryte 5 minut, przewracając się do sear wszystkie strony. Przykryć grill i nadal gotować, aż termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 63°, często obracając i przechodząc do chłodniejszej części grilla w razie potrzeby, o 15 minut dłużej.
Przenieś do deski do krojenia; pozostaw 10 minut.
Cienko pokroić polędwiczki w poprzek na okrągłe. Kopiec wieprzowiny na rolkach. Na wierzch wysuszone plastry cebuli, następnie skropić winegretem. Przykryć blaty i służyć, przechodząc dodatkowe plastry cebuli i vinaigrette oddzielnie.