Grillowane kanapki Vidalia z cebulą i stekiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanych kanapek z cebulą i stekami Vidalian. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,65 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mielone chipotle chile pieprz, majonez, stek flanka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki z grillowanym stekiem i cebulą, Grillowane Kanapki Z Marynowaną Rukolą, Cebulą I, oraz Grillowane kanapki z marynowaną rukolą, cebulą i sałatką z pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować stek, połącz pierwsze 7 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj stek; zapiekać i marynować w lodówce przez 2 godziny, od czasu do czasu obracając torbę.
Wyjąć stek z worka, zastrzegając marynatę.
Wlać marynatę do miski kuchenki mikrofalowej; kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut lub aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Odstawić.
Aby przygotować sos, połączyć rukolę i majonez; odstawić.
Umieść stek na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 8 minut z każdej strony lub do momentu, gdy stek będzie średnio Rzadki lub pożądany stopień doneness.
Wyjąć stek z grilla; przykryć i odstawić 5 minut.
Umieść plastry cebuli na stojaku do grillowania; grilluj 4 minuty z każdej strony, fastrygując od czasu do czasu zarezerwowaną marynatą.
Umieść rolki na stojaku do grillowania, przyciąć boki w dół; grill 2 minuty lub aż lekko rumiane.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Rozprowadzić 2 łyżki sosu na dolnej połowie każdej rolki. Podziel stek, pomidor i cebulę równomiernie między dolne połówki bułek. Top z górnych połówek rolek.
Uwaga na wino: świetna kanapka ze stekiem, taka jak ta, zasługuje na bogate, mięsiste czerwone wino-takie, które wytrzyma smak smażonej cebuli i słodką mięsność steka. Skoro to kanapka, wino nie powinno rozbić banku. Mój najlepszy wybór: Kalifornijski merlot. The Chateau Souverain Merlot 2001 (Alexander Valley, Kalifornia, 1 Dolar
jest gładka, z nutą jeżyn, śliwek, szałwii i grzybów. - Karen MacNeil