Grillowane kalmary na łóżku ogolonego kopru włoskiego

Grillowane kalmary na łóżku ogolonego kopru włoskiego
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i przystawki pescatariańskie? Grillowane kalmary na łóżku ogolonego kopru włoskiego mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 437 kalorii, 31g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 5,13 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz cebulki czosnku, czosnek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Grillowane kalmary z duszonym koprem i polentą przepis, Sałatka Z Ogolonego Kopru Włoskiego, oraz Sałatka Z Ogolonego Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu lub patelnię grillową do wysokiej temperatury. W dużej misce, wrzucić kalmary z solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Skropić oliwą z oliwek i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Grill szczotkowy z olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść kalmary na grillu i gotuj z każdej strony, aż lekko zwęglone, o 1 minutę na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć z ognia i umieścić w czystej dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj czosnek, Skórka z cytryny, chiles, 1/4 prażonego czosnku Vinaigrette, mielona pietruszka, kapary, i szalotki. Doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny do smaku. Odstawić do użycia. W innej misce wrzucić koper włoski z oliwkami i 3/4 szklanki prażonego czosnku Vinaigrette aż tylko powlekane. Ułóż łóżko z kopru włoskiego na półmisku i odstaw na bok. Do miski kopru włoskiego lekko wrzucić rukolę z pozostałym winegretem i doprawić solą i pieprzem. Ułóż "wieniec" z rukoli wokół kopru włoskiego. Wierzch kopru włoskiego z grillowanymi kalmarami. Doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połóż każdą stronę korzenia czosnku. Ostrożnie podziel każdą cebulkę czosnku poziomo, odsłaniając ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Połóż każdą główkę czosnku, pokrój bok do góry, na małym kawałku folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Mżawka topy z około 1 łyżka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i złożyć boki folii, całkowicie załączając czosnek. Powtórzyć z pozostałym czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Ułożyć wiązki czosnku na blasze i piec, aż goździki będą miękkie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjąć czosnek z piekarnika i ostudzić około 10 minut jeszcze zamknięte. Delikatnie wyciśnij miękki czosnek ze skórek do miski średniej wielkości robota kuchennego. Czosnek Puree, aż będzie gładki, dodając trochę oliwy z oliwek, jeśli to konieczne. Pozostaw około 5 łyżek puree czosnkowego w robocie kuchennym i przechowuj pozostałą ilość w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia. Do robota kuchennego dodać musztardę, ocet, pozostałą oliwę z oliwek i wodę i puree, aż będzie gładka i zemulgowana. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn