Grillowane Kaboby Z Łososia

Grillowane Kaboby Z Łososia
Grillowane Kaboby z łososia mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jogurtu, marynowanej okry, pomidorów winogronowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantne Grillowane Kaboby Z Łososia, Grillowane orientalne Kaboby z kurczaka z grillowaną kukurydzą na kolbie, oraz Pikantne Kaboby Z Łososia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki w misce; przenieść do dużej plastikowej torby zamrażarki z zamkiem błyskawicznym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj łososia, uszczelnij worek i delikatnie obróć, aby pokryć. Chill 3 godziny, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3
W międzyczasie wymieszać jogurt i kolejne 4 składniki; przykryć i schłodzić, aż będą gotowe do podania. Drewniane szaszłyki moczyć w wodzie 30 minut. (Pomiń, jeśli używasz metalowych szaszłyków.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
4
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Zeskrobać Na Zewnątrz ogórków wzdłuż za pomocą palców widelca, punktując skórę dookoła; pokroić na półksiężyce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Usuń łososia z marynaty, odrzucając marynatę. Nawlecz łososia, ogórki i pomidory na przemian na szaszłyki, pozostawiając 1/8 cala odstępu między kawałkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Grill, przykryty pokrywą grilla, 5 do 6 minut z każdej strony lub w pożądanym stopniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Podawać z mieszaniną jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia93
Magazyn