Grillowane jagody i ciasto z sosem Bourbon-Butterscotch
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj grillowanych jagód i ciasta z sosem Bourbon-Butterscotch. Ten przepis sprawia, że 168 porcji z 18 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz bourbon, śmietanę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tort z grilla z jagodami, Grillowane ciasto z pijanymi jagodami i Syllabubem, oraz Grillowane ciasto funtowe ze świeżymi mieszanymi jagodami Oregon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szaszłyki namoczyć w wodzie 30 minut. Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400).
Rozgrzać masło i brązowy cukier w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z bitą śmietaną i burbonem.
Nawlecz jagody i równomiernie rozwałkuj ciasto na szaszłyki.
Umieść na dobrze nasmarowanych rusztach grillowych i grilluj 1 minutę z każdej strony lub do momentu, aż ciasto zostanie lekko upieczone.
Podawać z sosem Bourbon-butterscotch.