Grillowane Hamburgery Cheddar

Grillowane Hamburgery Cheddar
Grillowane hamburgery Cheddar może być dobry przepis, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 38g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz margarynę, sos worcestershire, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane Hamburgery Cheddar, Grillowane Cheddar hamburgery i opakowania warzyw, oraz Południowo-zachodnia Turcja-hamburgery Cheddar z grillowaną cebulą.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć mieloną wołowinę, cebula, grzyby, czosnek w proszku, sól, pieprz i sos Worcestershire; dobrze wymieszać. Kształt mieszaniny na 4 owalne paszteciki, około 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Mielona WołowinaMielona Wołowina
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać paszteciki; gotować 10 do 12 minut lub aż dokładnie gotowane, obracając raz.
4
Usuń paszteciki z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Spuścić kapie z patelni i wyrzucić; ostrożnie przetrzeć patelnię ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
6
Aby złożyć kanapki, margarynę rozłóż po jednej stronie każdej kromki chleba. Z margaryną Na Zewnątrz kanapki, montaż 4 kanapki z plastrami sera i mielonej wołowiny paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
MargarynaMargaryna
SerSer
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
ChlebChleb
7
Rozgrzać tę samą patelnię na średnim ogniu do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj kanapki; gotować około 1 minuty z każdej strony lub aż chleb zacznie brązowieć i kanapka jest gorąca. W razie potrzeby podawać z ketchupem, musztardą lub sosem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChiliSos Chili
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
MusztardaMusztarda
ChlebChleb
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn