Grillowane Grzyby Portobello
Grillowane grzyby Portobello to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1232 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, grzyby portobello, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla, Grillowane faszerowane pieczarki Portobello dla dwojga, oraz Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby oczyścić i usunąć łodygi, rezerwy do innych zastosowań.
Umieść czapki na talerzu ze skrzelami do góry.
W małej misce, połączyć olej, cebula, czosnek i ocet.
Wlać mieszaninę równomiernie na czapki grzybowe i odstawić na 1 godzinę.
Grilluj na gorącym grillu przez 10 minut.