Grillowane Frytki stekowe Yukon Gold z sosem Chile-serowym

Grillowane Frytki stekowe Yukon Gold z sosem Chile-serowym
Przepis grillowane Frytki stekowe Yukon Gold z sosem chilijsko-serowym mogą zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 5 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1070 kalorii, 29g białka, oraz 89 g tłuszczu na porcję. Na 2,94 zł za porcję, ten przepis okładki 39% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. 14 osób było pod wrażeniem tej receptury. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz Jalapeno chiles, pietruszkę o płaskich liściach, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 84%, to danie jest ogromne. Podobne przepisy są Steki wieprzowe z domowym sosem Barbecue, frytkami ziemniaczanymi Yukon Gold W Stylu Teksańskim i grillowanym Chayote, Grillowane Frytki stekowe z pikantnym sosem do zanurzania sera pleśniowego, oraz Restauracje w pobliżu Yukon via Vermont: Yukon Gold Potato Pancakes and Chunky Applesauce.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia, na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i dodać 2 łyżki soli. Gotuj, aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal twarde, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić, ostudzić i każdy ziemniak pokroić wzdłuż na 8 plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Ziemniaki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować do złotego koloru i gotować przez około 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Ziemniaki przełożyć na talerz i skropić sosem, udekorować świeżą kolendrą lub podać sos, z boku, jako dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
7
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu, dodać mąkę i gotować przez 1 minutę. Powoli ubijamy mleko i gotujemy do zgęstnienia, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Ubić ser trochę na raz, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Dodać jalapenos, chile de arbol i doprawić solą i pieprzem. Trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową KostkęZiemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
10
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Włożyć majonez, ocet, czosnek, pomidor i paprykę do robota kuchennego i przetworzyć do uzyskania gładkości; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12
Zeskrobać do miski i wymieszać z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn