Grillowane Faszerowane Cukinie Łodzie

Grillowane nadziewane cukinia łodzie może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka sera italiano ser, pietruszka, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łodzie Z Cukinią Nadziewaną, Łodzie Z Cukinią Nadziewaną, oraz Łodzie Z Cukinią Nadziewaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grilla na średnim ogniu.
Użyj małej łyżki, aby zgarnąć wnętrze połówek cukinii, pozostawiając skorupy o grubości 1/2 cala; wyrzuć usuniętą miąższ lub rezerwy do innego użytku.
Ułożyć skorupki cukinii, pocięte boki do góry,na pokrytej folią blasze do pieczenia natryskiwanej sprayem do gotowania.
Łyżka gotowanie Creme do cukinii muszli; miejsce blachy do pieczenia na ruszcie grilla. Grill 10 do 12 min. lub aż cukinia będzie miękka; top z rozdrobnionym serem. Grill 3 do 5 min. albo aż ser się rozpuści.
Posypać natką pietruszki.