Grillowane ciasto z meksykańskim sosem czekoladowym i owocami tropikalnymi

Przepis grillowane ciasto funtowe z meksykańskim sosem czekoladowym i owocami tropikalnymi jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 1348 kalorii. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka masła, śmietana, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto z owocami tropikalnymi i sosem Rumowo-morelowym, Tropikalne Ciasto Z Białej Czekolady, oraz Grillowane krewetki z sosem z owoców tropikalnych dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, za pomocą miksera elektrycznego, delikatnie ubić ciężką śmietanę.
Dodać cukier cukierniczy, rum i wanilię i ubijać śmietanę do uzyskania jędrnych szczytów. Przechowywać w lodówce bitą śmietanę.
W średnim rondlu, doprowadzić do ciężkiej śmietany na wolnym ogniu na umiarkowanie wysokim ogniu z cynamonem i chile proszku.
Dodać chipsy czekoladowe i waniliowe.
Wyjąć z ognia i odstawić na 1 minutę, a następnie ubijać, aby wymieszać; utrzymywać ciepło.
W średniej misce, wrzucić mango i papaja z bazylią i wanilią.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Masło po obu stronach plastrów ciasta funta. Grill ciasto funt na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż złoty, o 2 minut na stronie. Ustaw kawałek grillowanego ciasta funta na każdym z 6 talerzy i top każdy z 3 łyżkami ciepłego sosu czekoladowego i sałatki owocowej. Top każdą porcję z odrobiną rumu bitą śmietaną i posypać prażonymi migdałami. Podaj pozostały sos czekoladowy przy stole.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to świetny wybór na Ciasto Pound. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "