Grillowane Cheeseburgery
Grillowane cheeseburgery mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 836 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.43 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ogórki kiszone, ostry sos, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane Cheeseburgery, Grillowane Cheeseburgery Ranch, oraz Soczyste Grillowane Cheeseburgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mięso, sos Worcestershire, czosnek, ostry sos, sól, i pieprz; dobrze wymieszać.
Podziel mięso na 12 równych porcji; uformuj każdą porcję w 4-calową pattie.
Posypać jedną szóstą sera na każdym z 6 pasztecików.
Na wierzch sera ułożyć 1 łyżeczkę masła. Na wierzchu 1 z pozostałych 6 pasztecików. Naciśnij krawędzie wypełnione paszteciki razem do uszczelnienia. Owinąć kawałek boczku wokół każdego cheeseburgera i zabezpieczyć drewnianym kilofem.
Grilluj na średnich węglach 12 do 15 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając paszteciki i często szczotkując sosem barbecue.
Ułożyć 1 cheeseburgera Na spodzie każdej bułki. Top każdy z liści sałaty, cebula, pomidor, i plastry ogórków, i 1 łyżeczka każdy z majonezu, musztarda, i catsup. Przykryj wierzchami bułek.