Grillowane Burgery Z Serem Pleśniowym
Przepis grillowane hamburgery z serem pleśniowym może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 409 kalorii, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, polędwicę mieloną, chleb wiejski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Burgery Z Serem Pleśniowym, Grillowane Burgery Z Serem Pleśniowym, oraz Grillowany Ser Pleśniowy Hamburgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chleb w robocie kuchennym; proces 30 sekund lub do drobno zmielone.
W dużej misce umieścić bułkę tartą.
Dodać mleko do bułki tartej; wrzucić widelcem do zwilżenia.
Dodaj sól, pieprz i wołowinę do mieszaniny bułki tartej, mieszając tylko do połączenia. Podzielić mieszaninę mięsa na 16 równych porcji, kształtując każdy w 3 1/2-calowy patty. Łyżka 1 łyżka sera w środku każdego z 8 pasztecików; top każdy z 1 pozostałą patty, szczypanie krawędzi do uszczelnienia.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grill 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Lekko płaszcz wycięte boki rolek z natryskiem do gotowania; miejsce wycięte boki w dół na grill rack, i grill 30 sekund lub do tosty.
Podawać paszteciki na tostach z pożądanymi dodatkami.
Wino Uwaga: delektuj się butelką amerykańskiego zinfandela z tym menu. Pietra Santa Zinfandel 2003 (1$
jest ładowany z jammy owoców jeżyny i maliny, wraz z dymu dębu i wskazówki Chińskich pięciu przypraw, które świetnie pasują do smaków z grilla, ale zazwyczaj miękkie taniny sprawiają, że wszechstronny wystarczy popijać przez cały posiłek. -- Jeffery Lindenmuth