Grillowane Burgery z indyka z cheddarem i dymnym Aioli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych hamburgerów z indyka z cheddarem i Smoky Aioli. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 825 kalorii, 36g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, nasiona kminku, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Burgery Z Indyka Z Cheddarem I Dymnym Aioli, Grillowane Burgery z indyka z cheddarem i Smoky Aioli, oraz Pieczone Jalapeño Cheddar Turcja hamburgery z BBQ Aioli.
Instrukcje
Toast nasiona kminku i nasion kolendry w małej patelni na średniej wysokiej ciepłotyla aromatyczne i nieco ciemniejszy kolor, potrząsając patelni często, o 1 1/2 protokół. Super. Prażone nasiona drobno zmielić w młynku do przypraw lub w moździerzu z tłuczkiem.
W małej misce ubić majonez, 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, świeży sok z cytryny, wędzoną paprykę, czosnek i zmielone przyprawy. Doprawić aioli do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: Aioli można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Umieścić indyka w średniej misce.
Dodać 2 łyżki aioli; delikatnie wymieszać. Za pomocą damphands podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, a następnie uformować każdą z nich na cienkie patty o grubości 3/4 cala, o średnicy około 3 1/2 cala. Używając kciuka, zrób małe wcięcie na środku każdego burgera. DO AHEAD: może być wykonany 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Hamburgery posypać solą i pieprzem.
Plastry cebuli i kawałki papryki posmarować olejem; posypać solą i pieprzem. Grilluj cebulę i paprykę, aż będzie miękka i zwęglona, około 4 minut na stronę.
Grill hamburgery z indyka 5 minut. Przewrócić; grill aż prawie gotowane przez, o 4 protokół. Top każdy burger z 1 plaster sera i grill, aż mięso jest gotowane przez i ser topi się, o 1 minutę dłużej.
Umieść 1 burgera z indyka na każdym z 4 DNA bułki. Ułóż grillowane kawałki czerwonej papryki, a następnie grillowane plastry czerwonej cebuli. Top każdy z dollop aioli i trochę rukoli. Przykryć hamburgery z kok tops i służyć z kiszonych klinów i wióry kukurydziane.
W porcji: kalorie (kcal) 657,7, % kalorii z tłuszczu 61,6, tłuszcz (G) 45,0, tłuszcz nasycony (G) 10,7, Cholesterol (mg) 109,0, węglowodany (g) 24,7, błonnik pokarmowy (G) 2,0, cukry ogółem (g) 3,9, węglowodany netto (g) 22,7, Białko (g) 35,8