Grillowane brzoskwinie z kremem migdałowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grillowane brzoskwinie z kremem migdałowym mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, amaretto, blok 1/3 mniej tłustego twarogu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Data migdałowe wegańskie lody z grillowanymi brzoskwiniami (i kilka innych smakołyków!), Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody, oraz Tarta z brzoskwiniami i śmietaną migdałową.
Instrukcje
Połączyć brzoskwinie i amaretto w dużej misce, podrzucając delikatnie do herbu.
Podczas gdy brzoskwinie stoją, umieść 2 łyżki migdałów i cukru w robocie kuchennym; proces 3 minuty lub do momentu utworzenia pasty.
Dodać serek śmietankowy i waniliowy; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wyjąć brzoskwinie z miski, zastrzegając amaretto.
Umieścić brzoskwinie, ścięte boki w dół, na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; brzoskwinie szczotkować reserved amaretto. Grill 5 do 6 minut z każdej strony lub do miękkości, fastrygowanie od czasu do czasu z amaretto.
Połówki brzoskwini umieścić na talerzach deserowych; łyżka 2 łyżki kremu migdałowego w środku każdej połowy brzoskwini, i posypać równomiernie pozostałymi 2 łyżkami migdałów.
Uwaga: można zastąpić 1/4 łyżeczki ekstraktu migdałowego plus 3 łyżki wody dla amaretto, w razie potrzeby.