Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem

Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem
Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 699 kalorii, 29g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,54 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 20. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, kozi ser, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem, Grillowana kanapka z Brie i kozim serem z boczkiem i zielonym pomidorem, oraz Grillowana pierś z indyka z boczkiem, zielone pomidory z kozim serem-majonez szałwiowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek na dużej patelni lub na patelni i gotować, przewracając go raz, na średnim ogniu, aż złoty kolor i chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Złamać każdy kawałek na pół i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Podgrzej żeliwną patelnię lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Masło rozprowadzić po jednej stronie każdej kromki chleba. Odwróć 4 kromki kromki chleba i warstwy każdy z 3 do 4 kromki Brie, 2 plastry zielonego pomidora, 2 plastry koziego sera, i 4 plastry boczku. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Ser KoziSer Kozi
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
5
Umieść pozostałe kromki chleba na górze, masło do góry, i gotować na patelni, aż dno jest złoty kolor, 3 do 4 protokół. Odwróć kanapkę na, przykryć żaroodporną miskę (do stopienia sera), i kontynuować gotowanie, aż dno jest złoty kolor i Brie stopił, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn